Menu

Play N'Go släpper nytt

Play N'Go släpper nytt

Den svenska speltillverkaren Play N’Go är verkligen en speltillverkare som levererar spel av en hög kvalitet. Beast of Wealth är en ny slot som kommer från Play N Go och den är också en del av en ny serie som de ligger bakom - Wealth-slots. Beast of Wealth är en slot som har temat Asien, och den är en bjuder på både drakar och tigrar. Plus den kommer med fyra olika progressiva jackpottar som stiger med varje spelare som gör en insättning. 

Beast of Wealth är en snygg slot som har en hög kvalitet, och det är inte så konstigt då det är Play N’Go som ligger bakom denna. Play N’Go är kända för att leverera slots som är snygga och som dessutom erbjuder slots med många roliga funktioner. 

 

Om Beast of Wealth

Beast of Wealth är en slot som kommer med 4 olika progressiva jackpottar som du har chansen att vinna. Det är en slot som har 5 hjul, 3 rader vilken är en rätt klassisk uppsättning, och det finns inte de klassiska vinst linjerna utan istället finns det 243 olika sätt som du kan vinna på.

Att justera satsningarna är enkelt och du kan ställa in mellan 1 krona upp till 1000 kronor, så det är en slot som passar alla sorter av spelare. Spelets återbetalningsprocent (RTP) är 96.17 % och den har en hög volatilitet, vilket betyder att vinsterna när de väl kommer är höga, men det kan ta lite tid för de att komma fram.

Det är en slot som bjuder både på en wild symbol, som ersätter alla symboler förutom scatter symbolen. Scatter symbolen är den som utlöser Free Spin omgången. 

 

Bonus Funktioner som Beast of Wealth bjuder på 

Det är klart de fyra olika jackpottarna som är de mest intressanta bonus funktionerna och de fyra olika jackpottarna är Mini Jackpot, Minor Jackpot, Major Jackpot och Grand Jackpot. I Beast of Wealth kommer jackpottarna att triggas slumpmässigt, och när det händer kommer ett av hjulen att helt förvandlas till guld. När du snurrar är målet att en wild symbol på spelplanen, om du lyckas med detta så kommer det att komma upp olika mynt på spelplanen. Du ska då välja mellan dessa och bakom dessa mynt finns en av de fyra jackpottar. För att vinna jackpotten måste du samla ihop tre likadana av dessa så kommer du att vinna en jackpot.

För att få Free Spin måste du minst få tre scatter symboler på spelplanen och då kommer du att få 8 Free Spin som du kan spela för. Det går även att vinna fler Free Spin om du igen får tre scatter symboler som landar på spelplanen.

Tankar kring Beast of Wealth 

Best of Wealth har en bra RTP, en snygg spelplan och den kommer med fyra progressiva jackpottar som du slumpmässigt kan vinna. Du kan klart testa att spela den med låtsaspengar först om du vill detta för att testa om den passar dig och ditt spelande.