Menu

Thunderkick och Soft2Bet samarbetar

Thunderkick och Soft2Bet samarbetar

Thunderkick, den svenska spelutvecklaren som nyligen faktiskt firade 10 års jubileum, inleder nu ett samarbete med Soft2Bet. vad innebär då detta för dig som spelare? Troligtvis så kan vi se fram emot flera spännande spelsläpp framöver nu när de två jättarna väljer att samarbeta.

Populär svensk spelutvecklare

Thunderkick är ett ju ett spännande svenskt spelbolag som är känt för sina tekniska innovationer och kvalitetsspel. För många svenska spelare så är det här en av bästa spelutvecklaren och till några av dess absolut populära spel hör bland annat Pink Elephants och Midas Golden Touch.  En annan favorit i spellistan är Esqueleto Explosivo. 

Sedan Thunderkick grundades 2012 i Stockholm har listan över spel blivit lång. Numera har det svenskbaserade företaget även ett kontor på Malta. Deras otaliga spel är inte endast licensierade på medelhavsön - därutöver så har spelbolaget även licenser i Storbritannien och Rumänien. 

Representanter från företaget säger att samarbetet med Soft2Bet ska kunna leda till flera innovativa och unika spelautomater. Enligt ett uttalande så ska samarbetet kunna bredda spellistan och erbjuda ett komplement till den befintliga listan av spel. 

Du som spelare kommer så klart kunna ta del av de nya spelsläppen. Så snart dessa är färdigutvecklade så kommer de garanterat att presenteras på de svenska spelsidorna. Fast vilka är egentligen de bästa spelen från Thunderkick? I väntan på de nya spelen så bjuder vi på några favoriter!

Birds on a Wire. Om du tänker dig ett gäng riktigt sura fåglar så förstår du vad det här spelet handlar om. Och att de här fåglarna inte är på bästa humör är inte svårt att förstå. I luften finns nämligen elkablar som dessa stackars pippifåglar fastnar i. Och när dom gör det så kommer dom explodera samtidigt som vinster delas ut till spelaren. Ett argsint spel med vissa likheter med Angry Birds.

Esqueleto Explosivo. Även det här är ett explosionsrikt spel. När spelplanen exploderar så kommer vinstnivåerna att öka. Det är en mexikansk högtiden som varit inspirationskällan för spelet. Bland symbolerna hittar vi bland annat dödskallar och blommor. Spelet har flera bonusfunktioner, bland annat kaskadvinster och free spins. Den maximala vinsten i spelet är 5000 x insatsen.

Midas Golden Touch. I det här spelet så får vi möta den legendariska kungen. För du minns väl vad som hände när kung Midas berörde olika saker? Allt förvandlades till guld! Det här guldglimrade spelet är fyllt med bonusfunktioner respins och sticky wilds. I spelet har du chansen att vinna hela 10 000 gånger insatsen.  Missa inte chansen att känna dig som en kung – kolla in Midas Golden Touch redan idag.

Gods of Rock! Från kungar till gudar. et här är en spelautomat som får dig att vilja headbanga. Temat är alltså röjig rock. Spelplanen har ett 6*3 mönster och spelet är packat med spännande funktioner. Med hjälp av rätt symboler så kan du belönas med både kaskader och free spins. Den högsta vinsten i spelet ligger på 20 000 x insatsen.

Listan över favoriter kan garanteras göra lång. Utöver slots så erbjuder självfallet spelutvecklaren även mer klassiska spelupplevelser. Så missa inte att kolla in det många alternativ som erbjuds. Välj om du vill testa något av de nyare spelen eller upplev spänningen i klassikerna. Thunderkick har en bred repertoar med något för alla typer av spelare. och det nya samarbetet som nu inleds kommer garanterat och bjuda på många spännande nyheter framöver. Så håll utkik efter de nya spelen!