Menu

Intresset för padel ökar - kom igång och betta

Intresset för padel ökar - kom igång och betta

Fotboll, ishockey och trav räknas som några av dem populäraste bettingsporterna på svenska spelbolag. Fast det kommer såklart även nya alternativ. Och den hetaste trenden är padel. Vi har tagit en närmare titt på hur du går till väga för att betta på padel.

Hur går padetlbetting till?

För några år sedan så slog verkligen padel igenom. Runt om i landet öppnade nya padelarenor. Många passade på att testa den nya racketsporten. Och nu börjar intresset även speglar sig i utbudet på till svenska bettingsidorna. Numera är det alltså möjligt att betta på padel - och du kan välja mellan både internationella och svenska padelmatcher.

Odds i padel  

Precis som i all annan form av betting så är det viktigt att kontrollera oddsen. Alla bettingsidor erbjuder dig olika odds på matcherna. Fast grundprincipen för oss är precis densamma oavsett om du bettar på en match i champions league eller i padel. Ett lågt odds betyder att utfallet har en hög sannolikhet. Och vice versa så betyder ett högt odds att sannolikheten för ett visst utfall är lågt. Därmed så kan du alltså vinna mer med det höga oddsen – men risken är också större.

Marknader att betta på i padel

Vi ska fortsätta med att titta närmare på några av det marknader som erbjuds.

Vinnare. Den kanske mest självklara marknaden är matchvinnaren. Betta alltså på den spelare som du tror kommer att vinna matchen.

Antal game. I padel erbjuds även så kallat över / under spel. Det betyder alltså att du kommer spela på ett utfall som ligger över eller under en förutbestämd siffra. Ett alternativ är att spela över / under på antal game i matchen.

Vinnaspel. Självfallet så kan du även spela på vinnaren av en hel padelturnering.

Vilka är de största padelturneringarna?

På bara några år så har flera nya turneringar introducerats. Det är nu möjlighet att till exempel betta på både em och vm i padel. Det finns även flera stora internationella turneringar i vilka världsstjärnorna brukar delta. Missa till exempel inte american padel tour. 

Vill du hellre ha ett svenskt alternativ så kan du spela på swedish padel tour. Och som alltid så är det viktigt att vara påläst. Tänk på att göra din research och ta reda på så mycket om spelarna för att kunna satsa på bästa möjliga sätt. 

Live streaming

Vilket spelbolag är då det bästa valet för dig som vill betta på padel? Det finns många alternativ och vi råder dig att alltid göra en jämförelse. Du kan till exempel kolla på vilka marknader som erbjuds man glöm inte bort att kolla in vilka övriga funktioner som erbjuds. En stor fördel är det till exempel om spelbolaget erbjuder livestreaming. Den ger dig alltså möjlighet att följa utvalda matcher live direkt på spelbolagets hemsida. Andra bra funktioner är såklart även särskilda spelappar som gör att du kan betta snabbt och säkert direkt i mobilen. 

Få en bonus innan du börjar att betta på padel

Glöm inte bort att kolla in eventuella bonusar innan du börjar spela. Oavsett om du vill betta på padel eller någon annan sport så kan du nämligen ofta få en välkomstbonus. Denna vänder sig alltid till den nya spelaren som väljer att öppna ett konto. Flera svenska bettingsidor har till exempel matchningsbonusar som ger dig 100 % extra baserat på din insättning. Det kan även få free bets och andra typer av gratisspel. Så missa inte att kolla in aktuella kampanjer.

Som alltid så är det viktigt att komma ihåg att kontrollera eventuella regler och villkor. Ett omsättningskrav visar till exempel hur många gånger en eventuell bonus måste omsättas.