Menu

Crab Trap: Kan du håva upp storvinsten?

Crab Trap: Kan du håva upp storvinsten?

Det finns idag redan flera spelautomater som handlar om fiske. En av de mest kända är bland annat Alaska Fishing. Men vem har sagt att slots bara kan handla om fiskar? Den svenska spelutvecklaren NetEnt släppte spelet Crab Trap i augusti 2023. Den här gången kastat vi oss ut i det stora blå och en letar efter de små krabborna. Och med turen på din sida kan fångsten bli riktigt fin det här tångdoftande spelet.  Det är nämligen försett med flera bonusfunktioner och har en volatilitet på 96,07 %. 

Crab Trap är ett spel som går i havsblå färger. Och det är under ytan som spänningen stiger. Du ska nämligen försöka fånga upp så många krabbor som möjligt. Spelets grafik är riktigt snyggt gjord och med hjälp av båtarna kan du åka ut för att placera krabb-burarna. Det finns även en särskild specialbåt som kan ge dig olika former av belöningar. Skulle du till exempel snurra fram en röd båt på det fjärde hjulet så kommer du att få en respin.

Efter att ha kastat ut burarna gäller det så klart att försöka fånga upp så många krabbor som möjligt. Om du får en krabba under en pågående free spins-omgång kommer du dessutom att få ett extra snurr. Och precis som i verkligheten så finns det både så och stora krabbor på havsbotten i Crab Trap. De största krabborna kan täcka totalt 3 stycken hjul och 3 rader på spelplanen.

Vinn free spins i Crab Trap

NetEnt-spelet ger dig även chansen att belönas med gratissnurr. För att vinna free spins i Crab Trap behöver du samla på dig ett antal livbojar. Om du får 5 stycken livbojar kommer du att belönas med 3 gratis snurr. 7 livbojar kommer ge dig 4 gratis snurr och skulle du få 10 livbojar så blir 5 freespins dina. Då kan maximalt få 15 frees pins och för att vinna dessa så krävs att du har 1 6 stycken symboler med livbojar.

En annan höjdpunkt i det havsblå krabb-spelet är mätaren som är placerad på sidan av spelplanen. Om du får en symbol med 1 livboj så kommer mätaren att fyllas upp ett steg. Efter att 3 livbojar har landat och fyllt på mätaren så får du en ny gratissnurr. Fast det är faktiskt inte den enda fördelen. Under den här omgången så kan dessutom de små, livliga krabborna fastna i fällorna på botten. Och om det sker så kommer kontantvinster att betalas ut till dig.

En alltmer populär funktion i många slots är så kallade bonusköp-funktioner. Med hjälp av dessa kan du betala en särskild insats för att förflyttas direkt till bonusspelet. Det här är en funktionalitet som NetEnt även har valt att addera i spelet i Crab Trap. Vill du komma direkt till rundorna när alltså vinsterna kan bli extra höga kan du fundera på om du vill aktivera bonusfunktionen.

Så höga vinster kan krabborna ge dig

Men låt oss avrunda med att kolla upp vinstutbetalningarna. Det här är ju såklart en faktor som alltid ingår i våra bedömningar av nya spel. Vi nämnde inledningsvis har spelet en återbetalningsskvot på 96,07 %. Enligt uppgifter från NetEnt så har spelet en medelhög volatilitet. Den lägsta möjliga insatsen i spelet är endast 1 kr. Den som vill göra en maximal insats i Crab Trap kan satsa maximalt 4000 kr. Den högsta vinsten som du kan plocka hem när du vittjar krabb-burarna är 1191X insatsen.